Hands-on Company
Recente Tweets
Onze diensten:
Tuintimmerwerken

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk tuintimmerwerken.

Te denken valt aan:

- houten schuur
- tuinhuis
- veranda
- terrasoverkapping
- prieel
- carport
- schutting
- vlonder
- beschoeiing
- haardhouthok
- containerombouw
- dierenverblijven (hondenhok, kippenren, paardenstal, etc)
- gevelbetimmering
- potdekselen
- kinderspeelgoed (speeltoestel, zandbak, speelhuisje, etc)
- raamluiken
- etc. etc. 


Materiaalkeuze

Tuintimmerwerken kunnen worden uitgevoerd in de door u gewenste houtsoort. 
Vaak wordt geïmpregneerd tuinhout of hardhout gebruikt. De laatste jaren is er echter een uitstekend alternatief, wat wij graag onder uw aandacht brengen: douglashout. Douglashout is een duurzame houtsoort die zich uitstekend leent voor buitentoepassingen. Het hout kan onbehandeld toegepast worden, maar kan desgewenst ook behandeld worden om de oorspronkelijke kleur te behouden. Ook prijstechnisch gezien is douglashout een goede keuze. Wij laten u graag kennismaken met douglashout.
Bij een afspraak brengen wij desgewenst monsters voor u mee en laten wij u graag voorbeelden zien van door ons gerealiseerde tuintimmerwerken. Wij adviseren u met alle plezier over de toepassingsmogelijkheden voor uw situatie.

Maatwerk
Wij maken maatwerk. Dat wil zeggen dat wij uw timmerwerk kunnen maken aan de hand van uw wensen en in de door u gewenste afmeting. Er zijn veel keuzemogelijkheden die wij u graag voorleggen. Voor een offerte komen wij graag - kosteloos en vrijblijvend - bij u langs. Ook denken wij graag met u mee om uw project binnen uw budget te realiseren.